Fødevarer, der gør dig søvnig – Er disse fødevarer med omdering?

Du ved, at du ikke blev oppe sent i går aftes, og du fik otte timers søvn. Hvad får dig til at gabe som en søvnfattig person? Selvom det ofte tilskrives søvnighed, kan der være en bedre forklaring. Det kan være nyttigt at se tilbage på, hvad du spiste til morgenmad eller frokost. Disse kan være på listen for fødevarer, der gør dig træt.

Nogle fødevarer vil give dig energi, mens andre kan få dig til at føle dig sulten. Nedenfor er de bedste fødevarer, der får dig til at føle dig søvnig.

1. Fødevarer med højt sukkerindhold

Det er sjovt at se, hvor mange højt sukkerindhold fødevarer er let tilgængelige. Der er kage, tærte og slik. Cookies er også tilgængelige. Overraskelse, overraskelse! Alle er højt sukkerindhold mad. Er det ikke fascinerende, at fedme er steget i Amerika, især blandt børn? Mange forældre er bekymrede for, at deres børn spiser for meget sukker.

Du skal huske, hvad 200 opfedning og sukker-belæsset fødevarer, du spiste over dine måltider, hvis du føler dig søvnig om natten. Disse fødevarer kan få dig til at føle søvnig både følelsesmæssigt og fysisk.

2. Fede fødevarer

Sove på fødevarer med højt fedtindhold er en sikker måde at blive træt. Fald ikke i søvn, mens du spiser en diæt. Disse fødevarer er ikke kun dårligt for dig som en snack, men også på ernæringssiden. Fedtstoffer bremse absorptionen af essentielle næringsstoffer, som kan forårsage et betydeligt fald i energi.

I en anden undersøgelse, børn i skolealderen, der spiste fastfood, højt fedtindhold snacks, og i lang tid ikke var så vellykket i skolen end de børn, der havde bedre kost.

3. Koffein

Mens kaffe er et populært valg, kan det have ødelæggende virkninger på din midsection. Hovedeffekten af koffein er en stigning i stresshormoner.

Når du er under stress, producerer dine binyrerne adrenalin og kortisol. Ud over at øge stressniveauet, denne kombination med koffein vil også udløse frigivelse hormon østrogen. Mens østrogen kan øge blodtrykket, puls og blodgennemstrømning, det kan også snøre brystet og stimulere skjoldbruskkirtlen. Denne hormonelle ubalance forårsager hormonel ubalance. Soveværelset er det mest sårbare sted for hormonel ubalance.

Det er tid til at give op på kaffe, kager og kiks og få fat i et sundt alternativ. Selv hvis du ikke har tid til at gøre en sit-down job, bør du i det mindste tillade dig selv 20 minutter for en dejlig drink. Du kan erstatte frugtsaft til kaffe, da den indeholder mindre sukker end kaffe og har meget mindre koffein.

4. Alkohol

Den sidste, men ikke mindst, alkohol kan være en væsentlig årsag til søvnproblemer. Det er nemt at få alkohol, og kan forårsage problemer for dine resultater, især hvis du arbejder nattevagt.

Det er forståeligt, at uregelmæssige søvnmønstre kan forårsage problemer på arbejdspladsen. Fordi alkohol er depressivt, kan det let forklares. En stigning i aggressiv og fjendtlig adfærd kan også være forbundet med at drikke alkohol.

Selv om det kan være nyttigt at have en smule alkohol til at hjælpe berolige nerver, dans omkring bål hele natten er egentlig ikke en god idé. Det er vigtigt at finde en balance. Du kan også bruge alkohol som et supplement alkoholiker. Du kan for eksempel bestille et glas vand og ikke en drink fuld ale. Dine meddrikkere og I vil begge stadig nyde hinandens selskab.

Takeaway: Prøv at undgå al alkohol, især øl, som du indtager dagligt eller ugentligt. Tag det roligt og drik moderat hele ugen. – Vælg en øl, glasvin, eller bland nogle lavere alkoholer med dit alkoholvalg.

takeaway 2: renere leverfunktion.

En nidkær lever kan være grunden til din søvnløshed ikke bliver bedre. Men ligesom det foregående afsnit kan leveren også føre til tøven. Hvis du bruger din dag på at planlægge, skrive lister og vedligeholde opgaver, så vil du uden tvivl have en rig lever.

Det gode er, at din lever ikke behøver at gøre nogen skade på din krop for at fungere ordentligt. Selvom den drink, du fik i går aftes, kan have hjulpet din levers helbred, vil fedtet pizza i morgen ikke.

Skriv kommentar