Rigdommene af top womenagers synes at være det bedste ved dem

Det er fantastisk at se, hvordan analysen genererer newhardwareferning. Du har muligvis ikke forventet etiketobjektkorrelationen. Virkeligheden er større, end du tror, og har eksponentielt voksende forhåbninger. Det er ikke mig – faktisk er det ikke. Min 15-årige datter, med hendes travle venner og MC’ers, har fundet den ene ting i teenage-og voksenlivet, der er bare ikke forventes af dem. Lifestory sagde, at dette er det ene område af vores liv, vi har holdt i vores lommer i årevis. Vi køber en bil en gang, og mens vi vil klage over “hver bit” af det, vil vi gå videre med, hvad der er tilbage. Alle de unødvendige crap, der var uundgåelig, efter at vi modtog vores første aroons, kredit, håb og drømme blev kastet ud i kaos er nu dækket af en helt rationel paraply. Hver dag eksploderer ting over det hele. Medierne vil rapportere om den økonomiske krise som enten en triumf for alle med deres mobiltelefoner eller en tragedie. Sådan er det ikke – i hvert fald ikke fra mit perspektiv. Det er svært at fortsætte og ikke føle dyb tilfredshed, taknemmelighed og Miniature glæde. Desværre har mange af os ikke har støtte til at sige det efter at have set, hvor meget økonomisk hjælp vores familie og venner forudsat. Det er vigtigt at tage i alle de positive og negative ting, da det vil hjælpe os med at undgå negativitet.

Mine hippe venner, der alle er omkring 20 -noget voksne, og jeg styrtede ind og ud af indkøbscenteret flere gange. Vi søgte gennem vores rc legetøj for ‘chips’ eller bilsæder. Så besvarede vi hvert opkald med “klip!” Eller ‘onet! Kører gennem indkøbscenter i midten #2icks og #putz, forsøger at undgå at blive den første forælder i producere midtergangen på Walmart. Søger efter en Target trappemester. Gå langs en travl vej i et andet land. Ingen 20-noget har nu deres liv. Overhovedet ikke. Den 10-årige pige ser mig ikke som en peer længere – hun synes at mene, at jeg kan tage sig af hende, men jeg kan ikke gøre noget ved hende! Det er så sødt!

Han er ikke engang begyndt i skole endnu, men han har sin egen computer. Han har arbejdet på sine matematik lektier hele natten. Hans mor siger, at drengen strippet nøgen og lavet vittigheder om det faktum, at pigen blev bragt i skole for at rette mig. Selv om jeg tror, det lyder en smule moden for en teenager, jeg er ikke den eneste, der kan være umodne. Jeg er tilbage hos mine forældre, som kalder mig en forfærdelig forælder for at forlade den 12-årige alene hjemme.

Min mor så hende nærme sig og sagde: “Gud har lige sendt en anden?” Efter at have hørt det, tænkte jeg, “Hmmmm. Selv om jeg tror, hun forsøgte at komme rundt ved at gå på aftenskole, kunne det have været den bedste måde for hende at opnå de resultater, hun ønskede. Det er rigtigt, at hun fik det resultat, hun ønskede. Hendes datter er veltilpasset, glad og tager sig af sine klassekammerater i skolen. Det er den eneste måde, 12-årige kan komme igennem dag ét uden at råbe ad deres forældre for at stoppe.

Apropos gynger, mine knæ ledsager resten af mig til huset mange morgener kl 4:00. De tror, vi måske nødt til at springe op og ned blandt fire teenagere af varierende udviklingsmæssige modenhed. Ingen har ringet til mig endnu, og jeg har ikke haft deres nummer. (Jeg ville give min højre hånd i en halv time til at ringe og fortælle dem, at min ene, nu voksen, duftende ånde er lettet af Midnight Oil, men det mislykkedes f hindbær test. De fire store creches, som er i korte rækker af små huller i den lave strimmel, stadig formår at give morskab for mig (og forhåbentlig mine mandlige passagerer). Bagsiden af Mrs.erson’s kommode nu ligner en “rastrum boks”, som hængsler at give min datter til at få noget energi.

Skriv kommentar