Skateboarding entusiaster? Vedtage en Hund toedy skater!

Hvorfor kan vi ikke have en hvalp i stedet for en hund?

Man skulle tro, det ville være meget lettere at vedtage en hund i stedet for en hvalp. Nogle gange kan du bare ikke lade være med at forelske dig i en hvalp. Alle hvalpe er nuttede og legende, elskelige og så søde. De fleste mennesker ville vælge at vedtage en hund over deres ejer på grund af sin personlighed.

Du bør udvise forsigtighed, når du adopterer en hund. Det kan være en langvarig proces, hvis du ikke forstår, hvad du laver. Der er mange plusser samt minusser. Du kan nemt overse de ting, der ikke vil være positive, når du har en hvalp. Hvis du beslutter dig for at adoptere en ældre hund, kan du muligvis tilbyde vejledning om, hvad du kan forvente.

Overvej at vedtage en hund fra et dyreinternat. Du giver en hund en ny chance i livet. Dette betyder dog, at du ikke vil være i stand til at have en hund indtil slutningen. En stor ulempe.

Vedtagelse fra en ven er en stor mulighed, fordi du kan opleve at være ansvarlig hund ejer. Det giver dig mulighed for at se, hvad du får ind, både det gode og det dårlige. Dette er en fantastisk metode til folk, der ikke har tålmodighed eller tid til at træne deres hund. Det er vigtigt at vide om hundens fortid, dens oprindelse og hvordan den ankom på dette tidspunkt i sit liv. De fleste mennesker vil vælge denne metode.

Det er en af de sværeste ting at gøre, når du beslutter dig for at købe en hvalp. Denne beslutning er ikke let. Denne beslutning bør ikke gøre for meget. Folk køber ofte hvalpe kun for at fortryde det senere. Hvis du vælger at gå den vej, skal du huske på, at det ikke er en god ide at have to børn på samme tid. Følelsesmæssigt er det meget som at have to børn på én gang. Hver dag skal de fodres, passes og elskes. Du kan ikke lade det ene eller det andet være alene i længere tid.

Du har mange valg, når det kommer til at vælge den rigtige hund størrelse for dig. Hvordan vælger du den rigtige race til dig? Hvordan finder du den perfekte hund til dig? Det er vigtigt at tage tid til at overveje et par ting, før du træffer beslutningen. Hvor stort er dit hus? Lader du din hund lege udenfor? Du ønsker ikke, at din hund konstant støvsuger og har brug for at bevæge sig rundt. Nogle racer har en liste over vægte, der spænder fra 50 til 70 lbs. Det er vigtigt, at du ved, hvad du får.

Temperament er et andet vigtigt aspekt at være opmærksom på. Er du en hund ejer, der har haft hænderne fulde af søde furballs i et stykke tid? Eller er du en nybegynder med mange glæder at dele med dine hunde? Hunde kræver konsekvent, rolig og selvsikker håndtering. De må vide, hvem der bestemmer. Gør din forskning, hvis du aldrig har ejet en hund. Der er mange vidunderlige oplevelser, herunder racerene hunde, redningshunde og racerene hunde. Min største fejl er, når folk tror, de ved, hvad deres behov er, men i virkeligheden gør de ikke.

Der er mange vidunderlige hunde til rådighed på det lokale husly og humane samfund. Desværre, på grund af den høje andel af uønskede kæledyr, der bliver dræbt, skal mange aflives. Mange af grundene til, at folk køber kæledyr, fungerer ikke. Så bebrejder de redningsgrupperne. Hvis du er ude på udkig efter en hvalp, behøver du ikke at bebrejde racen. I stedet gå på jagt efter en og komme på tværs af en stor bølle puli. Hvad har han lært af dig? For at spille? For at spille? Det er de samme lektioner, du ville lære ham, hvis din hund var en del af din familie, ikke en outsider står over for død eller sygdom. Men du forventer, at han ikke opfører sig uhøfligt eller er bange for at blive dræbt.

Skriv kommentar